Σύμφωνα με ανακοινώσεις της κυβέρνησης την 11τή Δεκεμβρίου 2020, τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν από την Κυριακή 13/12/2020, αποκλειστικά και μόνο, μέσω της υπηρεσίας clickaway”.

Το click-away είναι η μέθοδος, με την οποία μπορείτε να παραλάβετε από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός μας, τα προϊόντα που επιθυμείτε, με την χρήση πάντα sms, στέλνοντας στον αριθμό 13033, το 2, κενό, όνομα-επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του προϊόντος, είναι η προ-παραγγελία μέ:

1)Τηλεφωνική παραγγελία:

Καλείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 21 1184 3751, μας υποδεικνύετε τον κωδικό προϊόντος, όπου θα βρείτε στην σελίδα κάθε προϊόντος, στο e-shop: www.fashionbythings.gr , στην σελίδα μας Facebook: https://www.facebook.com/fashion.by.things , στην σελίδα μας Instagram: https://www.instagram.com/fashion.by.things/ , ένα ονοματεπώνυμο και την ημέρα παραλαβής από το κατάστημα. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται, βάση νόμου, αποκλειστικά και μόνο, μέσω κάρτας, με ασύρματο pos, το οποίο θα σας έχουμε φέρει στην πόρτα, με αποτέλεσμα την ανέπαφη συναλλαγή.

2)Ηλεκτρονική παραγγελία μέσω eshop:

Αφού έχετε προσθέσει στο καλάθι το/τα προϊόν/προϊόντα που επιθυμείτε, στις επιλογές πληρωμής μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό της EUROBANK, IBAN: GR7102603230000690101524408
Δικαιούχος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΜΠΙΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ή μέσω PayPal.

Τέλος, στις επιλογές μεταφορικών θα επιλέξετε την υπηρεσία “παραλαβή από το κατάστημα, click-away” , με την οποία θα μπορείτε να παραλάβετε από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός μας.

Σε περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα ισχύει αποκλειστικά και μόνο η πληρωμή μέσω κάρτας στον εξωτερικό χώρου του καταστήματος.

 

3)Ηλεκτρονική παραγγελία μέσω Facebook ή Instagram

Στέλνετε μέσω messenger/direct την φωτογραφία/κωδικό προϊόντος όπου επιθυμείτε, το όνομα/επώνυμο σας και την ημερομηνία παραλαβής σας από το κατάστημα.

Οι μέθοδοι πληρωμής και παραλαβής παραμένουν ίδιοι με τους προαναφερθέντες.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ EMAIL ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ THINGS, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ
  • ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΩΣ 9 ΑΤΟΜΑ ΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλάθι

Back to Top