ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία Things… στην πρώτη αλλαγή των προϊόντων, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, δε σας επιβαρύνει με έξοδα μεταφοράς για προϊόντα αξίας 40€ και άνω, και είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta Courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Για προϊόντα αξίας έως 39,99€ το κόστος αλλαγής είναι 6€.

1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ/ΧΡΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@fashionbythings.gr, είτε τηλεφωνικά στο 21 1184 3751. Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta courier, την επομένη από την ημέρα καταχώρησης του αιτήματος προς αντικατάσταση των προϊόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της Elta courier το δέμα που έχετε προς επιστροφή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο, καθώς πρέπει να φέρει όλες τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια). Σε σπάνια περίπτωση που δεν εντοπίσατε κάποιο άλλο σχέδιο, ή δε διατίθεται το νούμερο ή /και το χρώμα που επιθυμείτε, για την αντικατάσταση του προϊόντος γίνεται επιστροφή χρημάτων.

2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ

Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@fashionbythings.gr, είτε τηλεφωνικά στο 21 1184 3751. Η εταιρεία Things… επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής του προϊόντος και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία Elta Courier να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει (δωρεάν υπηρεσία σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος). Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@fashionbythings.gr, είτε τηλεφωνικά στο 21 1184 3751 και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όμοια με Αλλαγή σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο, όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου
είδους έντυπο, καθώς πρέπει να φέρει όλες τις ειδικές σημάνσεις(καρτελάκια).

2.  Μετά τις 7 ημέρες έως και τις 14 ημέρες, γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές των προϊόντων σας, για τις οποίες επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία προκύπτουν από την παράδοση και επιστροφή της παραγγελίας σας. Πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών δεν γίνεται αποδεκτό ουδέν αίτημα προς επιστροφή των προϊόντων σας.

3. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, πως για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για αλλαγές από Κύπρο, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με δική του χρέωση, και επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικατάστασης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail.

1. ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ;

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν στις αποθήκες μας και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (δεν είναι φορεμένο, δεν φέρει φθορές εσωτερικές, και εξωτερικές, και συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία,καθώς φέρει όλες τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφά του (απόδειξη/ τιμολόγιο) εντός 10 ημερολογιακών ημερών, σας επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό που πληρώσατε, όπως αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με Αντικαταβολή, παρακαλείστε να μας υποδείξετε τραπεζικό λογαριασμό για να πιστωθεί με το αντίστοιχο πόσο.

2. ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων (Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης Νόμος 2251/1994 Άρθρο 3ι Παρ.1) τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον καταναλωτή. Σε περίπτωση που δε χρησιμοποιήσετε δική σας μεταφορική εταιρεία και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την Elta Courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση δική μας (Παραλήπτης), τότε από το ποσό των χρημάτων προς επιστροφή, θα σας αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος με την Elta Courier ανέρχεται στα 3€. Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αντικαταβολής 3€, το ποσό της αντικαταβολής  δεν επιστρέφεται.

Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, ότι για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ στις αποθήκες μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ-ΑΛΛΑΓΩΝ

Δυρραχίου 41, 10443
Αθήνα
21 1184 3751
THINGS…
info@fashionbythings.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββάτο
9:00πμ – 3:00μμ

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή
9:00πμ – 9:00μμ