ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta Courier και αποστέλλονται στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Οι αποστολές προϊόντων εντός Κύπρου γίνονται με την Kronos Express και αποστέλλονται στον τόπο παράδοσης, εντός 2-4 εργάσιμων ημερών αεροπορικώς (Express) ή 6-10 εργάσιμων ακτοπλοϊκώς (Regular).

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Για αγορές εώς 29,99€ το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων είναι 3€.
Για αγορές άνω των 30€ η αποστολή των εμπορευμάτων είναι δωρεάν.
Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 3€.

ΚΥΠΡΟΣ
Για αγορές εώς 79,99€ το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων είναι 15€ (express) και 8€ (regular).
Για αγορές άνω των 80€ η αποστολή των εμπορευμάτων είναι δωρεάν (regural αποστολή).
Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 3€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα, κατά την παράδοση του δέματος. Το κόστος επιβάρυνσης του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι 3€ για Κύπρο και Ελλάδα.

2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ)

Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, καλέστε μας στο 21 1184 3751 για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του προϊόντος, πριν κάνετε την κατάθεση.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να αναφέρεται στο καταθετήριο ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την EUROBANK, δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε κατάθεση των χρημάτων, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK
IBAN: GR7102603230000690101524408
Δικαιούχος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΜΠΙΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

3. ΜΕΣΩ PAYPAL (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ)

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της ασφαλής πλατφόρμας PayPal. Τι είναι το PayPal;

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή της παραγγελίας σας (εφ΄όσον αυτή γίνει μέχρι το μεσημέρι). Παραδίδονται σε εσάς μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τις 9 π.μ έως τις 6 μ.μ. Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή απομακρυσμένων περιοχών.

ΚΥΠΡΟΣ
Τα προϊόντα αποστέλλονται είτε ακτοπλοϊκώς (regular) και παραδίδονται σε εσάς εντός 6-10 εργάσιμων ημερών, είτε αεροπορικώς (express) και παραδίδονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ EMAILS

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία Elta Courier, την επομένη εργάσιμη ημέρα, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς.